Welkom

Bassist/Gitarist/Zanger/Aangever

Sinds 2003 ben ik professioneel bezig met muziek. Ik ben begonnen als contrabassist in het trio “De Groeten Thuis”. Uit deze tijd heb ik mijn  artiestennaam  Hans Jus D ‘ Orange te danken. In deze periode bestelde ik n.l op locatie vrijwel altijd jus d’ orange.  Tot 2006 heb ik in dit trio gespeeld en ben daarna samen met mijn collega Chris Hanselman het duo “Prettig Geregeld” opgezet. Dit duo is door het vroege overlijden van Chris Hanselman in juni 2017 gestopt.  Sinds 2016 speel ik akoestisch gitaar bij het trio “De Gasten” Daarnaast heb ik  nog wat tijd gevonden om op solo basis crooners te zingen en af en toe met een rockabilly band te spelen, maar dat is hobby!

 

 

 Verder

– Sinds 2013 doe ik de boekingen van bands voor Rock and Roll Street Terschelling.  http://rockandroll-terschelling.nl/

– Verkoop ik mijn Albums, singles van diverse acts via deze website.

– Geef ik basles aan mensen die graag het slappen op de bas willen leren