Welkom

Hans Jus d’ Orange

Entertainer/Zanger/Gitarist/Bassist/Boeker
Sinds 2003 werk ik professioneel met muziek. Ik ben begonnen als contrabassist in het trio “De Groeten Thuis”. Uit deze tijd heb ik mijn  artiestennaam  Hans Jus d ‘ Orange te danken. In deze periode bestelde ik n.l op locatie vrijwel altijd jus d’ orange.  Tot 2006 heb ik in dit trio gespeeld en heb daarna samen met mijn collega Chris Hanselman het duo “Prettig Geregeld” opgezet. Met hem heb ik vele jaren menig feestje opgeleukt met hilarische momenten. Dit duo is door het vroege overlijden van Chris in juni 2017 gestopt.  Sinds 2016 speel ik akoestisch gitaar met mijn huidige trio “De Gasten” Daarnaast heb ik nog wat tijd gevonden om af en toe met een rockabilly band te spelen, maar dat is hobby!

Verder

– Sinds 2013 doe ik de boekingen van bands voor Rock and Roll Street Terschelling.  http://rockandroll-terschelling.nl/

– Verkoop ik mijn Albums, singles van diverse acts via deze website.

– Geef ik basles aan mensen die graag het slappen op de bas willen leren